Βασικές Κατηγορίες

Έχουμε την ευχαρίστηση να επιπλώνουμε και να διακοσμούμε τις κατοικίες σας, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σε μοντέρνο και κλασικό έπιπλο, προτείνοντάς την καλύτερη επιλογή και βάζοντας σαν πρωτεύον στόχο την εξυπηρέτηση σας.
Η SKOULARIKHS Έπιπλο – Design, είναι πάντα στην αναζήτηση νέων λύσεων και εναλλακτικών προτάσεων για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

ΜΟΝΤΕΡΝΟ

Τα μοντέρνα έπιπλα είναι σε συνεχή εξέλιξη, ακολουθούν την πρόοδο της τεχνολογίας, των υλικών και των κατασκευαστικών καινοτομιών. Ταυτόχρονα, συνδυάζονται με αρμονικό και συντεταγμένο τρόπο στους χώρους σας.

ΚΛΑΣΙΚΟ

Κάθε στοιχείο του κλασικού επίπλου δημιουργείται με προσοχή, επαγγελματισμό και αγάπη για το ξύλο, χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας και την λεπτή χειροτεχνία του έμπειρου τεχνίτη.

ΠΑΙΔΙΚΟ

Το παιδικό έπιπλο καλύπτει τις ανάγκες των παιδιών και τον γονέων. Χαρακτηρίζεται από την ικανότητα της επανεφεύρεσης του χώρου όπου τα παιδιά περνούν τον περισσότερο χρόνο, παίζουν, κοιμούνται, μεγαλώνουν.

Σχετικά με εμάς

Μια καινούρια αρχιτεκτονική εικόνα, μια ανανεωμένη γραμμή παραγωγής, έτσι παρουσιάζεται σήμερα η εταιρία SKOULARIKHS Έπιπλο – Design. Μια εταιρία ιδρυμένη από τον Παναγιώτη Σκουλαρίκη το 1972 και που σήμερα, μαζί με τους γιους του, έχουν αναπτύξει μια μεγάλη παραγωγή. Υλικά υψηλής ποιότητας, φροντίδα και τεχνολογικές καινοτομίες παραγωγής, που επιβραβεύτηκαν από μια πελατεία σε συνεχή αύξηση, με όλο και μεγαλύτερες ανάγκες που με την χρήση της συνεχούς έρευνας εισέπραξε από εμάς μια ποιότητα ζωής, και μια κουλτούρα του «ευ ζειν».

ΠροτεινόμεναΠροϊόντα

Όλα τα προϊόντα
Κρεβατοκάμαρα "Monika"
Επικοινωνήστε για πληροφορίες
Κρεβατοκάμαρα "Rania 2"
Επικοινωνήστε για πληροφορίες
Κρεβατοκάμαρα "Comfort"
Επικοινωνήστε για πληροφορίες