Σκουλαρίκης Έπιπλο Design

Τα επιπλα μας ειναι κατασκευασμενα αποκλειστικα απο πιστοποιημενη ΦΥΣΙΚΗ ΞΥΛΕΙΑ ΔΡΥΣ καθως η εταιρεια μας δεν επεξεργαζεται συνθετικα υλικα η μελαμινη
Προϊόντα

Γενικοί όροι αγορών

Γενικοί όροι αγορών

01. Χρώσεις και τροποι πληρωμής

Τρόποι πληρωμής 

α Όλες οι τιμές στην ιστοσελίδα είναι σε ευρώ και συμπεριλαμβάνουν τον κατά νόμο Φ.Π.Α.

β Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγγελίας, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει τον τρόπο πληρωμής που επιδεικνύεται, ήτοι με πιστωτική κάρτα, ή με ηλεκτρονική κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.Οι τιμές που αναγράφονται αφορούν σε τελικές τιμές μετρητοίς, χωρίς κρυφές χρεώσεις.

Μπορείτε να κάνετε τις πληρωμές σας με τραπεζική κατάθεση η μέσω χρωστικής –  πιστωτικης κάρτας σε ασφαλές περιβάλλον τράπεζας.

Τηλεφωνικές αγορές 

Αν επιθυμείτε τηλεφωνική παραγγελία παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων στα τηλέφωνα +30 22210 60860 – +30 697 230 9714

Βήματα παραγγελίας 

3.α Μόλις πατηθεί το κομβίο «Αποστολή Παραγγελίας», ο πελάτης απευθύνει πρόταση για αγορά των αγαθών που βρίσκονται στο καλάθι του και απαιτείται να συμφωνήσει και να αποδεχτεί την εφαρμογή των παρόντων Γενικών Όρων και Προϋποθέσεων Αγορών.

3.β Στην περίπτωση τηλεφωνικών παραγγελιών, κατά των οποίων δηλαδή ο πελάτης ο ίδιος τηλεφωνεί στη γραμμή επικοινωνίας πελατών (+30 22210 60860) της “ΥΙΟΙ Π. ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΗΣ ΟΕ” προκειμένου να θέσει την παραγγελία του τηλεφωνικά, θα ενημερώνεται για το συνολικό ποσό το οποίο θα πρέπει να καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας. Εφόσον διαθέτει ηλεκτρονική διεύθυνση, ο πελάτης θα λαμβάνει και ηλεκτρονικό μήνυμα με αντίγραφο της παραγγελίας του. Η εξόφληση της παραγγελίας σημαίνει και την αποδοχή των Όρων Αγορών. Στην περίπτωση μη κατάθεσης του ποσού εντός 3 ημερών η παραγγελία του θα ακυρώνεται.

3.γ Η επιβεβαίωση της λήψης της πρότασης αγοράς, η οποία στέλνεται αυτόματα αμέσως μετά την υποβολή της παραγγελίας, πιστοποιεί ότι η παραγγελία του πελάτη έχει παραληφθεί από την ΥΙΟΙ Π. ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΗΣ ΟΕ. Ωστόσο, δεν συνιστά αποδοχή της πρότασης για αγορά του πελάτη.

3.δ Η αποδοχή της πρότασης για αγορά θα συντελείται μόνο κατόπιν της δήλωσης αποδοχής της πρότασης, από την ΥΙΟΙ Π. ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΗΣ ΟΕ., η οποία θα αποστέλλεται με ξεχωριστό ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης παραγγελίας με επιβεβαίωση αποστολής ή επιβεβαίωσης ετοιμότητας προς παραλαβή από το κατάστημα.

02. Διαθεσιμότητα & Παραδώσεις

Διαδικασία παραγγελίας 

Αν το προϊόν το οποίο αγοράσατε είναι σε ειδική προσφορά, τότε η ετειαρεια μας θα χρειαστεί από 10-15 εργάσιμες ημέρες για την παράδοσή της. Αν το προϊόν είναι προς κατασκευη τότε, η εταιρεία μας θα χρειαστεί από 15-20 εργάσιμες ημέρες για την κατασκευή και την αποστολή στον χώρο σας!

Η εταιρία ενδέχεται να τροποποιήσει το χρόνο παράδοσης για λόγους πέραν των δυνατοτήτων της όπως ανωτέρας βίας, μη επικοινωνίας ή ακύρωσης ραντεβού από τον πελάτη ή καθυστερήσεις πρώτων υλών από προμηθευτές (όπως π.χ. υφασμάτων).

Αποστολή και χρέωση παραδόσεων 

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας και την αξιολογηση της απο εμάς, το τμήμα πωλήσεων της ΥΙΟΙ Π. ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΗΣ ΟΕ θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσει το κόστος της παράδοσης και το όνομα της μεταφορικής.

Πολιτική ακύρωσης της παραγγελίας

Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία, έχετε την δυνατότητα να την ακυρώσετε μέσα στην ίδια ημέρα που κάνατε την παραγγελία καλώντας στα τηλέφωνα της εταιρείας μας 22210 60860, 2223091322 ή και στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@skoularikis.gr.

Κατά την παράδοση της παραγγελίας σας πρέπει να ελέγχετε προσεχτικά την κατάσταση των προϊόντων καθώς και τη συσκευασία τους προκειμένου να διαπιστώσετε τυχόν ελαττώματα, όπως, σπασμένα εμπορεύματα, λάθος κωδικός ή λάθος είδος σε σχέση με αυτό που παραγγείλατε. Μετά την παραλαβή των προϊόντων και εντός 24 ωρών δεν αναγνωρίζεται κανένα ελάττωμα ή λάθος.

 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε εμπορεύματα λόγω κατασκευαστικού λάθους, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά, στο 22210 60860 ή στο 2223091322 από σταθερό ή κινητό και εμείς θα σας υποδείξουμε την διεύθυνση που θα σταλούν τα επιστρεφόμενα προς εμάς προϊόντα.
Τα προϊόντα επιστροφής θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, με κλειστή συσκευασία. Ο πελάτης είναι υπεύθυνος για το κόστος επιστροφής των προϊόντων εκτός και αν το προϊόν εμπίπτει σε θέματα εγγύησης λόγω κατασκευαστικού ελαττώματος. Σε περίπτωση που ανοίξετε τη συσκευασία του προϊόντος θα πρέπει να φροντίσετε την κατάσταση των επιστρεφόμενων προϊόντων από τη στιγμή που παραδοθούν σε εσάς μέχρι τη στιγμή που τα παραδώσετε στην εταιρεία μας.

Εκτός των δικαιωμάτων που παρέχονται με την πολιτική επιστροφών, αναγνωρίζονται σε κάθε περίπτωση όλα τα δικαιώματα που ισχύουν για τους καταναλωτές από τις υπάρχουσες διατάξεις και τους νόμους σχετικά με τη σύμβαση πώλησης, καθώς και οποιοδήποτε δικαίωμα προκύπτει σε σχέση με τους όρους εγγύησης των προϊόντων.

03. Συχνές ερωτήσεις

Πως μπορω να κάνω παραγγελία; 

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας με 3 τρόπους:

-Μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος e-shop

-Μέσω του δικτύου καταστημάτων της εταιρίας ΥΙΟΙ Π. ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΗΣ ΟΕ σε 2 σημεία.

A ΕΚΘΕΣΗ)
ΕΟ Αλιβερίου Λέπουρων Λεπουρα
Β ΕΚΘΕΣΗ) 1ο χλμ.Χαλκίδας-Αρτάκης
34100, Χαλκίδα

-Τηλεφωνικά

Πως μπορώ να πληρώσω;

-Μετρητά με την παραγγελία (μόνο στα καταστήματα)
-Με τραπεζική κατάθεση
-Με χρεωστική κάρτα
-Με πιστωτική κάρτα 
-Με χρηματοδότηση μέσω τραπέζης έως 36  δόσεις (μόνο στα καταστήματα).

Οι τιμές στην ιστοσελίδα είναι με φπα;

Οι τιμές που αναγράφονται αφορούν σε τελικές τιμές μετρητοίς, χωρίς κρυφές χρεώσεις.

REGISTER

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη σελίδα privacy policy.