Σκουλαρίκης Έπιπλο Design

Τα επιπλα μας ειναι κατασκευασμενα αποκλειστικα απο πιστοποιημενη ΦΥΣΙΚΗ ΞΥΛΕΙΑ ΔΡΥΣ καθως η εταιρεια μας δεν επεξεργαζεται συνθετικα υλικα η μελαμινη
Προϊόντα

Γενικοί όροι αγορών

Γενικοί όροι αγορών

01. Χρώσεις και τροποι πληρωμής

Τρόποι πληρωμής 

α Όλες οι τιμές στην ιστοσελίδα είναι σε ευρώ και συμπεριλαμβάνουν τον κατά νόμο Φ.Π.Α.

β Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγγελίας, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει τον τρόπο πληρωμής που επιδεικνύεται, ήτοι με πιστωτική κάρτα, ή με ηλεκτρονική κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.Οι τιμές που αναγράφονται αφορούν σε τελικές τιμές μετρητοίς, χωρίς κρυφές χρεώσεις.

Μπορείτε να κάνετε τις πληρωμές σας με τραπεζική κατάθεση η μέσω χρωστικής –  πιστωτικης κάρτας σε ασφαλές περιβάλλον τράπεζας.

Τηλεφωνικές αγορές 

Αν επιθυμείτε τηλεφωνική παραγγελία παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων στα τηλέφωνα +30 22210 60860 – +30 697 230 9714

Βήματα παραγγελίας 

3.α Μόλις πατηθεί το κομβίο «Αποστολή Παραγγελίας», ο πελάτης απευθύνει πρόταση για αγορά των αγαθών που βρίσκονται στο καλάθι του και απαιτείται να συμφωνήσει και να αποδεχτεί την εφαρμογή των παρόντων Γενικών Όρων και Προϋποθέσεων Αγορών.

3.β Στην περίπτωση τηλεφωνικών παραγγελιών, κατά των οποίων δηλαδή ο πελάτης ο ίδιος τηλεφωνεί στη γραμμή επικοινωνίας πελατών (+30 22210 60860) της “ΥΙΟΙ Π. ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΗΣ ΟΕ” προκειμένου να θέσει την παραγγελία του τηλεφωνικά, θα ενημερώνεται για το συνολικό ποσό το οποίο θα πρέπει να καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας. Εφόσον διαθέτει ηλεκτρονική διεύθυνση, ο πελάτης θα λαμβάνει και ηλεκτρονικό μήνυμα με αντίγραφο της παραγγελίας του. Η εξόφληση της παραγγελίας σημαίνει και την αποδοχή των Όρων Αγορών. Στην περίπτωση μη κατάθεσης του ποσού εντός 3 ημερών η παραγγελία του θα ακυρώνεται.

3.γ Η επιβεβαίωση της λήψης της πρότασης αγοράς, η οποία στέλνεται αυτόματα αμέσως μετά την υποβολή της παραγγελίας, πιστοποιεί ότι η παραγγελία του πελάτη έχει παραληφθεί από την ΥΙΟΙ Π. ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΗΣ ΟΕ. Ωστόσο, δεν συνιστά αποδοχή της πρότασης για αγορά του πελάτη.

3.δ Η αποδοχή της πρότασης για αγορά θα συντελείται μόνο κατόπιν της δήλωσης αποδοχής της πρότασης, από την ΥΙΟΙ Π. ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΗΣ ΟΕ., η οποία θα αποστέλλεται με ξεχωριστό ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης παραγγελίας με επιβεβαίωση αποστολής ή επιβεβαίωσης ετοιμότητας προς παραλαβή από το κατάστημα.

02. Διαθεσιμότητα & Παραδώσεις

Διαδικασία παραγγελίας 

Αν το προϊόν το οποίο αγοράσατε είναι σε ειδική προσφορά, τότε η ετειαρεια μας θα χρειαστεί από 10-15 εργάσιμες ημέρες για την παράδοσή της. Αν το προϊόν είναι προς κατασκευη τότε, η εταιρεία μας θα χρειαστεί από 15-20 εργάσιμες ημέρες για την κατασκευή και την αποστολή στον χώρο σας!

Η εταιρία ενδέχεται να τροποποιήσει το χρόνο παράδοσης για λόγους πέραν των δυνατοτήτων της όπως ανωτέρας βίας, μη επικοινωνίας ή ακύρωσης ραντεβού από τον πελάτη ή καθυστερήσεις πρώτων υλών από προμηθευτές (όπως π.χ. υφασμάτων).

Αποστολή και χρέωση παραδόσεων 

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας και την αξιολογηση της απο εμάς, το τμήμα πωλήσεων της ΥΙΟΙ Π. ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΗΣ ΟΕ θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσει το κόστος της παράδοσης και το όνομα της μεταφορικής.

Επιστροφή προϊόντος / Δικαίωμα υπαναχώρησης
Εάν ο πελάτης είναι φυσικό πρόσωπο (καταναλωτής) που καταρτίζει την πώληση για προσωπική χρήση κι όχι για την εξυπηρέτηση της ατομικής του δραστηριότητας (εμπορική, επιχειρηματική, βιοτεχνική ή ελευθέρια επαγγελματική), τότε δικαιούται να υπαναχωρήσει από την πώληση εντός 2 ημερολογιακών ημερών, οι οποίες εκκινούν από τον χρόνο παράδοσης του προϊόντος (στον πελάτη ή στον μεταφορέα που ο τελευταίος υποδεικνύει), επιστρέφοντας το προϊόν στην αρχική του κατάσταση, επιβαρυνόμενος με τα έξοδα επιστροφής και τυχόν μείωση της αξίας των αγαθών. Τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη. Η μη εφαρμογή του δικαιώματος υπαναχώρησης αναφέρεται κατωτέρω. Η μείωση της αξίας των αγαθών αναφέρεται κατωτέρω. -Στις περιπτώσεις που το τίμημα των προϊόντων έχει καταβληθεί σε φυσικό κατάστημα και ταυτόχρονα, αυτά έχουν παραληφθεί από το φυσικό κατάστημα, καθώς η πώληση δεν θεωρείται ότι τελέστηκε από απόσταση. -Στις περιπτώσεις που τα προϊόντα έχουν χρησιμοποιηθεί. -Στις περιπτώσεις που τα προϊόντα που παραδίδονται έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ο πελάτης έχει ορίσει ή σύμφωνα με τις προσωπικές του απαιτήσεις και προσωπικές εξατομικεύσεις ή που εκ της φύσεώς τους είναι αδύνατο να επιστραφούν με αποστολή.

03. Συχνές ερωτήσεις

Πως μπορω να κάνω παραγγελία; 

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας με 3 τρόπους:

-Μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος e-shop

-Μέσω του δικτύου καταστημάτων της εταιρίας ΥΙΟΙ Π. ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΗΣ ΟΕ σε 2 σημεία.

A ΕΚΘΕΣΗ)
ΕΟ Αλιβερίου Λέπουρων Λεπουρα
Β ΕΚΘΕΣΗ) 1ο χλμ.Χαλκίδας-Αρτάκης
34100, Χαλκίδα

-Τηλεφωνικά

Πως μπορώ να πληρώσω;

-Μετρητά με την παραγγελία (μόνο στα καταστήματα)
-Με τραπεζική κατάθεση
-Με χρεωστική κάρτα
-Με πιστωτική κάρτα και σε άτοκες δόσεις
-Με χρηματοδότηση μέσω τραπέζης (μόνο στα καταστήματα)

Οι τιμές στην ιστοσελίδα είναι με φπα;

Οι τιμές που αναγράφονται αφορούν σε τελικές τιμές μετρητοίς, χωρίς κρυφές χρεώσεις.

REGISTER

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη σελίδα πολιτική απορρήτου.

Καλέστε με
+
Καλέστε με