Σκουλαρίκης Έπιπλο Design

Τα επιπλα μας ειναι κατασκευασμενα αποκλειστικα απο πιστοποιημενη ΦΥΣΙΚΗ ΞΥΛΕΙΑ ΔΡΥΣ καθως η εταιρεια μας δεν επεξεργαζεται συνθετικα υλικα η μελαμινη
Προϊόντα

Ειδικές Εφαρμογές

Επαγγελματικός εξοπλισμός επιχειρήσεων, ξενοδοχείων και ειδικών κατασκευών!

Η Σκουλαρίκης Επιπλο Design  , κατέχοντας μία από τις πρώτες θέσεις επί σειρά ετών στον χώρο της επιπλοποιίας, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει προϊόντα που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των καταναλωτών. Η εμπιστοσύνη που δείχνουν οι πελάτες στα Έπιπλα Μας αποτελεί τη μεγαλύτερη καταξίωση για εμάς στον κλάδο του επίπλου. 

Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί τον χώρο σας. Το έμπειρο προσωπικό μας θα διαμορφώσει μια πρόταση λειτουργική και αισθητικά ικανή να καλύψει κάθε σας ανάγκη. 

Τομείς εξειδίκευσης και υπηρεσίες!

Σκουλαρίκης Επιπλο Design

Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός Επίπλων

Στο χώρο του ξενοδοχείου είμαστε πάνω από 50 χρόνια , στον εξοπλισμό παρέχοντας ολοκληρωμένη κάλυψη στις ανάγκες των ξενοδοχειακών μονάδων σε έπιπλα δωματίου ,πόρτες , ρεσεψιόν,μπαρ και συναφή είδη εξοπλισμού. Με μεγάλο πελατολόγιο, σας προτείνουμε λύσεις αποκλειστικά σχεδιασμένες για τις ανάγκες του ξενοδοχείου.

Σκουλαρίκης Επιπλο Design

Επίπλωση Καταστημάτων

Η επίπλωση του καταστήματος αποτελεί το βασικότερο παράγοντα για τη σωστή προβολή των προϊόντων και ίσως το σημαντικότερο στοιχείο στη συνολική αισθητική του καταστήματος σας.

Σήμερα σε ένα τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον, η αισθητική και η λειτουργικότητα είναι βασικοί παράγοντες επιτυχίας και εξέλιξης ενός επαγγελματικού χώρου και επιτυγχάνονται με δημιουργικό και εξειδικευμένο σχεδιασμό σύμφωνο με τις τάσεις του retail design. 

Σκουλαρίκης Επιπλο Design

Ειδικές κατασκευές επίπλων

Πολύ δημοφιλής ειδικές κατασκευές στα καθημερινά οικιακά έπιπλα είναι οι ειδικές κατασκευές κρεβατιών και καναπέδωνΥπνοδωμάτια μικρού μεγέθους απαιτούν κρεβατοκάμαρες μικρού μεγέθους απαιτούν ακρίβεια στις διαστάσειςκρεβάτια με κουκέτεςσυρόμενα κρεβάτιαανοιγόμενα κρεβάτιααναδιπλούμενα κρεβάτια και γενικά πολύ έξυπνη διαχείριση ενός συνήθως αρκετά περιορισμένου χώρου.

Στα σαλόνια και τα καθιστικά επίσης αντιμετωπίζουμε προκλήσεις βέλτιστης εκμετάλλευσης του χώρου σε περιπτώσεις που έχουμε μη ορθές γωνίες (οξείες ή αμβλείες), ανισόπεδο πάτωμαεσωτερικές σκάλεςσκαλάκιαπαράθυραμπαλκονόπορτεςκολώνεςανισόπεδους τοίχουςπάσα (που επιβάλουν περιορισμό σε ύψος), μεγάλους στενόμακρους ενιαίους χώρους κτλ.  

Είπαν για εμάς

Sign Up For Funio Emails

Plus, hear about the latest and greatest from our family of brands!

    REGISTER

    Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη σελίδα privacy policy.