Σκουλαρίκης Έπιπλο Design

Τα επιπλα μας ειναι κατασκευασμενα αποκλειστικα απο πιστοποιημενη ΦΥΣΙΚΗ ΞΥΛΕΙΑ ΔΡΥΣ καθως η εταιρεια μας δεν επεξεργαζεται συνθετικα υλικα η μελαμινη
Προϊόντα

Η Εταιρεία μας

Ιστορικό

ΥΙΟΙ Π. ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΗΣ ΟΕ: μια εταιρία ιδρυμένη από τον Παναγιώτη Σκουλαρίκη το 1972 στην Αθήνα που σήμερα, μαζί με τους γιους του, έχουν αναπτύξει μια μεγάλη παραγωγική μονάδα στην Εύβοια όπου εξυπηρετεί όλη την Ελλάδα με επέκταση σε εξαγωγές. Το έπιπλο ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΗΣ που φέρει την επίσημη ονομασία ΥΙΟΙ Π.ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΗΣ ΟΕ, υπάγεται σε ΙSO και φέρει τις απαραίτητες προδιαγραφές και πιστοποιητικά ποιότητας και εγγύησης.

Πρόεδρος – Ιδρυτής : Σκουλαρίκης Παναγιώτης

Διευθύνων σύμβουλος: Σκουλαρίκης Γιώργος

Furniture art maker/ architect: Σκουλαρίκης Κωνσταντίνος

Κέντρο Συντονισμού και Ελέγχου: Λιάπη Μαρία

ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ: 046111422000

Με την εξέλιξη της νέας τάξης και τάσης της ελληνικής αγοράς έπρεπε να συσκεφτούμε και να σκεφτούμε σαν επιχείρηση, που θέλαμε να υπαγόμαστε. Η αλλαγή πάντα απαιτεί πίστη και θάρρος. Και φυσικά υπάρχει και η πίστη και το θάρρος που στηρίζεται στη γνώση των 50 χρόνων εμπειρίας στο χώρο του επίπλου. Από το πρίσμα μιας σταθερής πραγματικότητας και ατενίζοντας το μέλλον αποφασίσαμε να επιτάξουμε τις ικανότητές μας και να προχωρήσουμε δυναμικά στο χώρο του σημερινού επίπλου. Το σημερινό έπιπλο δεν υπάγεται σε κλασικό ή μοντέρνο υπάγεται στο έπιπλο που ταιριάζει στην αισθητική του σύγχρονου καθημερινού ανθρώπου και του χώρου που υποστηρίζει. Μπορούν να συνδυαστούν οι τάσεις και το σύνθετο αυτό ταίριασμα μεταξύ minimal, vintage, maximal, baroque, artnouveu, να δώσει ένα ιδιαίτερα καλαίσθητο αποτέλεσμα. Στην ιστοσελίδα www.skoularikis.gr, θα σας βοηθήσουμε να συνδυάσετε στο δικό σας χώρο έπιπλα με βάση την ιδιωτικότητα και την υποκειμενικότητά σας και όχι με βάση του συστημικού ντεκόρ.

Και αυτό γιατί «εμείς μπορούμε» να κατασκευάζουμε ότι εσείς φαντάζεστε και οραματίζεστε στο σπίτι σας για να φτιάξετε τις δικές σας αποκλειστικά γωνιές και να είστε περήφανοι για αυτές.
Η εταιρία SKOULARIKIS Furniture ενώνει το παρελθόν με το μέλλον, αναδιοργανώνει την παραγωγή και την εικόνα των προϊόντων, βλέπει την αλλαγή ως μέσον για να πάρει το καλύτερο και να το προσφέρει στους πελάτες της. Η εταιρεία μας μπορεί, γιατί υποστηρίζεται από ένα άρτιο εργοστάσιο εξοπλισμένο με εξειδικευμένα ρομποτικά μηχανήματα επιπλοποιίας και άξια εκπαιδευμένο προσωπικό. Χρησιμοποιεί πρώτης ποιότητας υλικά και ξοδεύεται ώρες στην τελειοποίηση της λεπτομέρειας. Με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά δεν μπορεί παρά να παραδίδει ένα τέλειο προϊόν στην αγορά

Διευθύνων σύμβουλος: Σκουλαρίκης Γιώργος

Εργοστάσιο & Εγκαταστάσεις

Έπιπλά μάς σχεδιάζονται και κατασκευάζονται από την Σκουλαρίκης Έπιπλο Design στις ιδιόκτητες
εγκαταστάσεις μας στην ΕΟ Αλιβερίου Λέπουρων Αλιβερίου.

Το εργοστάσιο κατασκευής
επίπλων

Ο μηχανολογικός εξοπλισμός μας , εκτός των συμβατικών μηχανών, αποτελείται από ρομποτικά μηχανήματα, κέντρα εργασίας, καθώς και από ψηφιακές μηχανές κοπής ακριβείας, που διασφαλίζουν υψηλά standard παραγωγής και ποιότητας.

Με αυτόν τον τρόπο ελαχιστοποιείται η πιθανότητα ανθρώπινου λάθους οριστικοποιώντας πάντοτε το ίδιο υψηλό τελικό αποτέλεσμα. Παράλληλα η παραγωγή της εταιρείας διατηρεί παραδοσιακές αξίες που εμπνέονται από το χειροποίητο έπιπλο και το μεράκι του επιπλοποιού τεχνίτη.

Σχεδιασμός & Κατασκευή Επίπλων

Τα Έπιπλά μάς σχεδιάζονται και κατασκευάζονται από την Σκουλαρίκης Έπιπλο Design στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στην ΕΟ Αλιβερίου Λέπουρων Αλιβερίου. Διασφαλίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την ποιότητα, προσφέροντάς υπηρεσίες υψηλού επιπέδου

Ποιότητα Ξύλου & Υλικών

Τα έπιπλά μας ειναι κατασκευασμένα αποκλειστικά από ΦΥΣΙΚΟ ΞΥΛΟ ΔΡΥΣ καθώς η εταιρεία μας δεν επεξεργάζεται συνθετικά υλικά ή μελαμίνη.

Ασφαλείς Μεταφορές

Οι μεταφορές και το πακετάρισμα των προϊόντων από την βιοτεχνία μας προς τον χώρο σας ή την μεταφορική γίνονται με απόλυτη ασφάλεια και προσοχή τηρώντας όλα τα μέτρα και σε διεθνές πρότυπα!

Το κατάστημά μας

Το κατάστημα ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΗΣ στην Χαλκίδα είναι ένας ωραίος, λειτουργικός, επαγγελματικός χώρος που ανανεώνεται διαρκώς με τα έπιπλα που κατασκευάζει το εργοστάσιο. Παρ΄όλα τα πολλά τετραγωνικά του (τριώροφος χώρος γύρω στα 800 τμ) πάντα θα υπάρχει κάτι που πωλείτε ή έρχεται την επόμενη στιγμή. Η ανατροπές στην εικόνα γίνονται πολύ τακτικά γιατί τα έπιπλα φεύγουν γρήγορα από την έκθεση και έρχονται στην θέση του άλλα σχέδια το ίδιο αρεστά στο κοινό τους

Πιστοποίηση και εγγύηση προϊόντων

Η ποιότητα SKOULARIKIS Furniture γίνεται πράξη με την κάλυψη της Χρυσή Εγγύησης Ποιότητας 15 ετών. Ο πελάτης μας καλύπτεται και ασφαλίζει την αγορά του με την χρυσή εγγύση της εταιρίας μας.

Η εγγύηση ξεκινά από τη στιγμή της παράδοσης του προϊόντος στον χώρο σας και σας δίνει το δικαίωμα της αντικατάστασης ή της επισκευής που άπτονται στα μηχανικά και κατασκευαστικά μέρη του επίπλου. Τα έπιπλα αντικαθίστανται ή επιδιορθώνονται δωρεάν για προβλήματα κατασκευής ή αστοχίας ποιότητας υλικών.

Στα υλικά δεν συμπεριλαμβάνονται τα στρώματα και τα υφάσματα. Αποκλείονται από την εγγύηση προβλήματα που έχουν σχέση με φυσική φθορά, κακή χρήση, κακή συντήρηση, μεταφορά ή μετακίνηση του προϊόντος

REGISTER

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη σελίδα privacy policy.